Ingrijirea lenjeriei

Spalarea sutienelor:

Se recomandă să le spălați la mâna, foarte delicat. Unul dintre motivele pe care trebuie să le luați în considerare este acela că majoritatea produselor conțin un sistem de susținere cu sîrme, care nu tolereaza mașina de spălat. Dacă însă nu aveți altă soluție la dispoziție decît să spălați sutienul în mașina de spălat, vă sugerăm să minimalizați aceste riscuri prin folosirea săculețului destinat special acestui lucru. Săculețul poate evita deteriorarea prematură, nu distruge anumite aplicații și nu permite ca dantela să fie prinsă. Nu uitați însă să setați mașina pe programul dedicat țesăturilor delicate - care să nu conțină stoarcere brutală sau temperatură ridicată. În același timp, vă recomandăm să nu folosiți uscătorul. Căldura excesivă a acestuia poate deteriora sutienele care prezintă pernițe sau întărituri, afectînd în acest fel elasticitatea materialului. Căldura mai poate avea și un alt efect, micșorînd materialul de pe suprafața cupelor și creand cute. Uscarea frecventa poate face în așa fel încît cupele să se micșoreze și să nu mai creeze același efect pentru care ați achiziționat sutienul inițial. Vă recomandăm să spălați sutienul în apă rece sau călduță, folosind un detergent suav. Nu stoarceți. Majoritatea sutienelor sunt confecționate din material fin care se usucă foarte repede. Vă sugerăm de asemenea să citiți cu atenție instrucțiunile afișate pe eticheta producătorului.

Intreținerea produselor din:

BUMBAC

Compoziție: fibre naturale din bumbac
Avantajele acestui material nu sunt puține: lasă pielea să respire foarte bine ceea ce este foarte sănătos și este recomandat persoanelor cu o piele sensibilă. Materialul este foarte confortabil, iar prețurile accesibile.

  • Compoziție: bumbac, poliamidă, elastanBUMBAC ȘI DANTELĂ

Aceasta combinație perfectă de materiale lasă pielea să respire foarte bine ceea ce este foarte sănătos. Lenjeria confecționată astfel este comoda și senzuală în același timp.

BUMBAC ȘI ELASTAN

Compoziție: bumbac, elastan
Avantaje: lasă pielea să respire foarte bine, permite flexibilitate în mișcare, recomandat pentru activitațile sportive.

MICROFIBRA

Compozitie: poliamidă, elastan
Avantaje: plăcut la atingere, foarte neted, mulare perfectă pe corp, confortabil ce permite flexibilitate maximă în mișcare. Recomandat pentru ținutele mulate.

DANTELA

Compoziție: poliamidă, elastan
Avantaje: lasă pielea să respire foarte bine, comod și senzual în același timp, permite flexibilitate în mișcare.

VISCOZA

Compoziție: viscoză, elastan
Avantaje: comod și senzual, plăcut la atingere și permite flexibilitate în mișcare.